Traficul feroviar prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani a fost reluat joi după-amiază


Intră acum și în grupul de

Traficul feroviar prin PTF Vicşani a fost reluat, joi, începând cu ora 17,00, după ce s-au încheiat lucrările de întreţinere a terasamentului căii ferate de pe teritoriul ucrainean.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, reprezentanții CFR au informat că începând cu data de 23 martie, ora 17.00, circulația trenurilor pe calea ferată între România și Ucraina (pe ruta Dornești – Vadu Siret) s-a reluat în condiții normale, ca urmare a refacerii terasamentului liniei ferate pe teritoriul ucrainean.

“Drept urmare, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmaţiei vă aduce la cunoștință că începând cu această dată, traficul feroviar prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani a fost reluat”, se precizează în comunicatul de presă al ITPF Sighetu Marmaţiei.

Reamintim că traficul feroviar în PTF Vicşani a fost sistat temporar, miercuri dimineaţă, începând cu ora 9,00, pentru efectuarea lucrărilor de întreţinere pe teritoriul ucrainean, la terasamentul căii ferate.

(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de