Cumplit accident de circulatie la Patrauti


Intră acum și în grupul de

Un cumplit accident de circulatie, soldat cu trei morti si mai multi raniti a avut loc joi dimineata, în zona Patrauti. Potrivit sefului Serviciului Politiei Rutiere Suceava, comisar sef de politie Romeo Butnariu, joi, în jurul orelor 08.10, unitatea a fost sesizata despre faptul ca la intersectia DN 2 cu DJ 208 V, în afara localitatii  Patrauti, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane si vatamarea corporala a altor 4 persoane, ce au fost transportate la Spitalul Judetean Suceava.

Acesta precizeaza ca echipa operativa s-a deplasat la fata locului, ocazie cu care s-a constatat ca J. VASILE, în vârsta de 68 ani, din comuna Patrauti, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310, în care se mai aflau alte 4 persoane, pe DJ 208 V, ajungând la intersectia cu DN 2, nu a acordat prioritate de trecere microbuzului marca Ford Club Wagon condus regulamentar din directia Suceava – Siret de catre C. GHEORGHE, de 55 de ani din municipiul Suceava, care l-a izbit în plin, lateral stânga, proiectându-l în afara partii carosabile.

„În urma impactului, a rezultat decesul numitei H. MARIANA de 38 de ani din comuna Patrauti, ranirea grava a 3 persoane si usoara a alteia, toate 4 fiind transportate la Spitalul Judetean Suceava. Aici, conducatorul auto al autoturismului Dacia 1310 a decedat, toate masurile de salvare fiind ineficiente”, spune comisarul sef Butnariu. În cursul zilei, a mai decedat înca o persoana dintre cele grav ranite.

Celalalt sofer a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si condus ulterior la Spitalul Judetean Suceava pentru a i se recolta probe biologice de sânge. Conducatorii auto si pasagerii nu purtau centurile de siguranta.

Seful Serviciului Politiei Rutiere Suceava a mai precizat ca autoturismul marca Dacia 1310 a fost avariat în proportie de 90%, iar microbuzul Ford Club Wagon, a fost avariat în partea din fata în proportie de 30%.  
 


Intră acum și în grupul de