A cazut cu caruta intr-o groapa facuta pentru reabilitarea drumului


Intră acum și în grupul de

O caruta a cazut într-o groapa adânca de aproape 2 metri, facuta în carosabil de lucratori, pentru reabilitarea drumului. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, înainte de miezul noptii, în jurul orei 23.58, prin 112 a fost sesizat faptul ca pe D.N. 17, în apropierea statiei „Rompetrol” din orasul Gura Humorului, a avut loc un accident de circulatie.

Politistii au stabilit ca minorul D.S. de 13 ani din municipiul Dorohoi, judetul Botosani, conducea un atelaj hipo si dupa ce a trecut de statia peco,a cazut cu atelajul într-o groapa adânca de 1,80 metri, lata de 11 metri si lunga de 4,70 metri, sapata pe partea dreapta a drumului cu ocazia lucrarilor ce se efectueaza pe D.N. 17. Groapa era semnalizata cu baliza si lampa de semnalizare intermitenta de culoare galbena.

Politistii spun ca atelajul nu era semnalizat corespunzator si nu avea felinar. În caruta se mai aflau proprietarul acestuia, P. Gheorghe de 30 ani din orasul Vicovu de Sus – care a fost testat cu etilotestul rezultatul fiind 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat si un tânar de aproximativ 20 ani, care nu a putut fi identificat.

Din accident a rezultat ranirea usoara a minorului D.S. si a celuilalt tânar.


Intră acum și în grupul de