Gheorghe Flutur – primul inscris la candidatura pentru functia de presedinte al CJ Suceava

Prima candidatura înscrisa în registrul BEJ Suceava, la functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava este cea a presedintelui PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur. Dupa formalitatile de înscriere a candidaturii, Gheorghe Flutur si candidatii PD-L pentru Consiliul Judetean au organizat o conferinta de presa pe scarile de la intrarea în sediul Consiliului Judetean Suceava, acestia anuntând ca PD-L „este la start”.

„Candidez pentru a câstiga”, a afirmat Gheorghe Flutur. În opinia acestuia, presedintele de Consiliu Judetean devine „prim ministru al zonei”, iar primarii vor fi precum ministrii.

Gheorghe Flutur a anuntat ca programul sau este „Revolutia dezvoltarii judetului Suceava”, subliniind ca dupa 18 ani de tranzitie, judetul Suceava duce „povara lipsei de perspectiva, de viziune, de curaj”.

Presedintele PD-L Suceava a mai spus ca echipa de consilieri judeteni propusa este reprezentativa pentru judet, media de vârsta fiind de 46 ani si doua luni si si-a exprimat speranta ca PD-L va câstiga 20 din cele 37 de locuri din CJ Suceava.