Gheorghe Flutur – primul inscris la candidatura pentru functia de presedinte al CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Prima candidatura înscrisa în registrul BEJ Suceava, la functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava este cea a presedintelui PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur. Dupa formalitatile de înscriere a candidaturii, Gheorghe Flutur si candidatii PD-L pentru Consiliul Judetean au organizat o conferinta de presa pe scarile de la intrarea în sediul Consiliului Judetean Suceava, acestia anuntând ca PD-L „este la start”.

„Candidez pentru a câstiga”, a afirmat Gheorghe Flutur. În opinia acestuia, presedintele de Consiliu Judetean devine „prim ministru al zonei”, iar primarii vor fi precum ministrii.

Gheorghe Flutur a anuntat ca programul sau este „Revolutia dezvoltarii judetului Suceava”, subliniind ca dupa 18 ani de tranzitie, judetul Suceava duce „povara lipsei de perspectiva, de viziune, de curaj”.

Presedintele PD-L Suceava a mai spus ca echipa de consilieri judeteni propusa este reprezentativa pentru judet, media de vârsta fiind de 46 ani si doua luni si si-a exprimat speranta ca PD-L va câstiga 20 din cele 37 de locuri din CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de