Țigări de contrabandă de 115.000 de lei abandonate la Lupcina, lângă frontieră. Un suspect a fost reținut de grănicerii ucraineni


Intră acum și în grupul de

Țigări de contrabandă în valoare de 115.500 de lei au fost găsite abandonate în zona localității Lupcina, iar un suspect a fost reținut de grănicerii din Ucraina.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Ilie Poroch Serițan, a declarat că un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava,  a descoperit, vineri, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii de frontieră Lupcina șapte colete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Imediat, poliţiştii de frontieră au informat autorităţile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, iar la scurt timp acestea au comunicat faptul că pe direcţia respectivă a fost reţinută o persoană implicată în activitatea infracţională, a spus Poroch Serițan.

El a menționat că în cele șapte colete abandonate erau 10.500 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 115.500 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În acest caz se efectuează cercetări pentru contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.(L.B.)

 


Intră acum și în grupul de