Șofer recalcitrant, ce conducea o mașină neînmatriculată, încătușat de polițiști pe o stradă din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, care conducea băut și cu permisul reținut o mașină neînmatriculată, a fost încătușat duminică dimineață, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, după ce a devenit recalcitrant cu polițiștii care l-au oprit în trafic.

Potrivit Poliției Județene Suceava,  o patrulă din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, a oprit, duminică, la ora 01.20, pentru control pe str. Calea Transilvaniei din localitate, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, din care au coborât două persoane, care au refuzat să se legitimeze și au devenit recalcitrante, motiv pentru care, polițiștii au procedat la imobilizarea, încătușarea și conducerea acestora la sediul poliției.

Conducătorul autoturismului a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 34 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, care figura cu permisul de conducere reținut, fiind cercetat pentru alte infracțiuni la regimul rutier.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat atât testarea, cât și prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autorizația de circulație provizorie este expirată din data de 11.02.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 34 de ani fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de