Mirza il acuza pe Flutur „de razboi personal” in privinta candidaturii la Consiliul Judetean


Intră acum și în grupul de

 Liderul judetean al PSD Suceava, Gavril Mîrza, l-a acuzat pe senatorul PD-L, Gheorghe Flutur, de faptul ca în realitate nu-si doreste functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava si ca are de dus doar un razboi personal. Liderul PSD a sustinut în cadul unei conferinte de presa, ca liderul PD-L are doar o problema personala cu el si ca în realitate intentia lui este aceea de a-l schimba de la conducerea institutiei. Gavril Mîrza spune ca omologul sau democrat-liberal vizeaza de fapt o functie în viitorul Guvern, în cazul în care PD-L câstiga alegerile generale. „El nu-si doreste functia de presedinte al Consiliului Judetean, pentru ca nu pricepe ce sa faca în aceasta functie si nici nu doreste sa aiba o asemenea functie. Dorinta mare este sa-l înlature pe Mîrza, urmând ca apoi în toamna sa candideze pentru Senat, sa prinda un portofoliu de ministru, daca nu altceva, iar sucevenii vor avea de venit la urne înca o data sa-si aleaga presedintele. Asta este dorinta domnului Flutur, pe care trebuie sa o cunoasca sucevenii”, a mai spus Gavril Mîrza.

El a mai a precizat ca stie despre intentiile reale ale senatorului de la niste rude carora liderul PD-L Suceava le-ar fi propus anumite functii. „În ce ma priveste, am sa fac cunoscute intentiile domnului Flutur, cu argumente si cu declaratii ale domniei sale, facute în anumite cercuri, pentru care am probe înregistrate. A îndraznit sa se duca la niste rude de-ale mele sa le propuna anumite functii, spunându-le ca el va ajunge ministru”, a mai spus Mîrza.

În replica, de cealalta parte, presedintele PD-L Suceava a infirmat cele declarate de contracandidatul sau, precizând ca este hotarât sa-si duca mandatul de presedinte al Consiliului Judetean pâna la capat. El sesizeaza „panica generala” din discursul lui Mîrza si i-a transmis, în mod evident ironic „sa stea nelinistit”. „Panica generala în discursul domnului Mîrza. Sa stea nelinistit, ca sunt foarte hotarât sa-mi duc mandatul de presedinte al Consiliului Judetean pâna la capat, chiar daca gestul meu le strica PSD-istilor calculele pe termen lung”, a tinut sa declare la final Gheorghe Flutur.

­


Intră acum și în grupul de