Trei candidați înscriși pentru funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică Suceava. Între ei, Constantin Boliacu, soțul noului subprefect de Suceava


Intră acum și în grupul de

Trei candidaţi care s-au înscris la Concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei de director executiv al DSP Suceava au fost admişi la proba de selecţie a dosarelor

Trei candidaţi care s-au înscris la Concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava au fost admişi la proba de selecţie a dosarelor şi pot participa la proba scrisă a concursului, ce va fi organizată în data de 5 aprilie 2017.

Potrivit Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în urma desfăşurării probei de selecţie a dosarelor candidaţilor înscrişi pentru acest concurs, au fost declaraţi admişi actualul director finaciar-contabil al SJU Suceava, Constantin Boliacu, soțul noului subprefect Silvia Boliacu, precum și Nicoleta Coca Pînzari şi Niculai Todireasa.

Reamintim că Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a anunţat, pe 1 martie 2017, organizarea Concursului de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv al Direcţiilor de Sănătate Publică Arad, Bacău, Braşov, Buzău, Călăraşi, Cluj, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Ialomiţa, Olt, Satu – Mare, Suceava, Timiş, Tulcea şi pentru funcţia de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti, iar proba scrisă a acestui concurs este prevăzută să se desfăşoare în data de 5 aprilie 2017, începând cu ora 10,00.

Conform ANFP, candidaţii înscrişi la acest concurs trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii, şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani.

De precizat este că funcţia de director executiv interimar al DSP Suceava este deţinută din anul 2015 de ing. Andrei Ianovici.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de