(FOTO) Pachete de ţigări ascunse în păpuşi Matrioşka şi în ciorapi fini de damă, găsite într-un autobuz care circula între Cernăuţi şi Suceava


Intră acum și în grupul de

Pachete de ţigări ascunse în păpuşi Matrioşka şi în ciorapi fini de damă, au fost găsite, luni, în bagajele a patru pasageri ai unui autobuz care circula pe ruta Cernăuţi- Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, polițiștii de frontieră din cadrul STPF Suceava și un echipaj al Direcției Regionale Vamale Iași, au desfășurat, luni, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, fiind oprit în trafic, în  Siret, un autobuz cu pasageri, înmatriculat în Ucraina, care circula pe ruta Cernăuţi-Suceava, suspect că transportă țigări de proveniență ucraineană.

“În urma controlului efectuat, s-a constatat că unele persoane transportă în bagajele personale țigări, fapt pentru care autobuzul și pasagerii au fost conduși la sediul STPF Suceava în vederea efectuării unui control amănunțit”, a spus Poroch Seriţan.

El a precizat că echipa de control a depistat 126 de pachete de ţigări, ce erau ascunse în păpuşi Matrioşka şi în ciorapi fini de damă, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 2000 de lei, fiind confiscată.

Cei patru pasageri ai autobuzului au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 8.000 lei, a mai spus purtătorul de cuvânt al STPF Suceava. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de