FOTBAL : Marian Iancu a „schimbat” asistentul de la Poli-Craiova


Intră acum și în grupul de

Desi tocmai a primit o suspdendare de cinci luni din partea Comisiei de Disciplina a FRF, Marian Iancu nu s-a „cumintit”, continuând sa îsi „faca de cap” în stilu-i inconfundabil. Joi noapte, patronul lui Poli Timisoara a reusit performanta de a „schimba” unui dintre arbitrii care urmeaza sa conduca partida echipei sale de vineri.

Initial, Ionut Lupescu îl desemnase pe Adrian Videan drept asistent al partidei dintre Poli Timisoara si Universitatea Craiova. „Cine crezi ca e la margine?! Pai arbitrul Videan, care a arbitrat acum zece minute, în meciul de Cupa. Mâine seara este la Timisoara. Ce pot sa cred eu?! Cum au desemnat ei brigada asta?! Cum pot eu sa stau linistit si sa dorm în continuare, sa visez frumos la ce rezultate o sa am începând de mâine încolo?!”, s-a revoltat Marian Iancu, într-o interventie telefonica la emisiunea Fanatik Show.

Patronul timisorenilor si-a continuat tirul întrebarilor retorice: „Ce sa astept eu la meciul de mâine?! Domule, este pentru prima oara când mi se întâmpla asa ceva! Ce presiuni au fost de-au reusit sa desemneze brigada asta?! Ce sa mai cred?! Este pentru prima oara în istoria fotbalului din România! Asta se întâmpla Politehnicii Timisoara. Eu înteleg ca sunt în vestul tarii, eu înteleg ca suntem demult, acolo, la Timisoara, în buricul Europei si suntem europeni, dar chiar asa, la fiecare etapa, sa am parte de arbitri FIFA?!”.

Alarmata de declaratiile lui Iancu, Comisia Centrala a Arbitrilor s-au autosesizat chiar în noapte aceleiasi zile. Dupa cinci minute, mai precis, când presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a intervenit telefonic si l-a înlocuit cât ai zice „peste” pe Videanu cu un asistent ceva mai „odihnit”, Gero Szabo din Cluj. Asadar, brigada la meciul de vineri Poli Timisoara-Universitatea Craiova va fi formata din Alexandru Tudor la centru si Bogdan Velicu si Gero Szabo la cele doua tuse. Ca la noi, la nimeni…


Intră acum și în grupul de