Bărbat care transporta mai mult de jumătate de milion de țigarete de contrabandă, arestat preventiv de Judecătoria Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Sfântu Gheorghe, Alexe Marin, a fost arestat preventiv de Judecătoria Vatra Dornei fiind urmărit penal pentru „colectarea, deţinerea, transportul, preluarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”.

Parchetul Judecătoriei Vatra Dornei menționează într-un comunicat că în noaptea de luni spre marți, în jurul orelor 23:55, lucrători de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, au identificat şi oprit în trafic pe D.N. 17, strada Argestru din Vatra Dornei, unautoturism Volkswagen condus de inculpatul Marin Alexe, iar în urma verificării autoturismului, polițiștii au identificat în spaţiul pornind de la scaunul şoferului şi până la uşile din spate un număr de 25.460 pachete de ţigări de contrabandă (509.200 ţigarete) marca „MARBLE”.

Prin infracţiunea comisă inculpatul Marin Alexe a creat un prejudiciu bugetului Statului Român în valoare de 290.446,00 lei, arată anchetatorii.

Pe parcursul urmării penale, s-a dispus reţinerea lui Marin Alexe, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Vatra Dornei a dispus arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. (N.B.)


Intră acum și în grupul de