Un tânăr din Marginea băut și fără permis a furat un buldoexcavator de pe câmp și s-a plimbat pe drumuri din comună, fiind oprit de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din comuna Marginea este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a fost depistat, băut, la volanul unui buldoexcavator pe care îl furase și îl conducea fără să aibă permis de conducere.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți seara, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 2E, pe raza comunei Marginea buldoexcavatorul  condus de  un localnic de 29 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au cerut să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența deținătorului, un bărbat din Marginea, care a lăsat utilajul cu cheile în contact și nesupravegheat pe un teren arabil, bărbatul de 29 de ani l-a sustras și condus pe drumurile publice.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „conducerea unui  vehicul fără permis de conducere”, „refuzul recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” și „furt în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural, menționează Poliția Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de