COMUNICAT DE PRESA : PD-L si-a lansat cu fast candidatii din comunele Horodnicu de Jos, Galanesti si Putna


Intră acum și în grupul de

În cursul zilelor de sâmbata si duminica, o parte din membrii Biroului Judetean al PD-L si presedintele Gheorghe Flutur, au participat la lansarile de candidati din comunele Horodnicul de Jos, Galanesti si Putna.

În fiecare comuna au fost prezente peste 200 de persoane la aceste întâlniri si temele discutate au vizat nemultumirile curente si directiile de dezvoltare ale fiecarei comunitati în parte.

Astfel, la Horodnicul de Jos, oamenii s-au declarat multumiti de realizarea abatorului « Killer » prin  programul « Fermierul », care, pe lânga faptul ca le-a oferit locuri de munca, a rezolvat pentru mai multe judete problema sacrificarii animalelor.

La Galanesti, unde tot prin programul “Fermierul” s-a realizat o fabrica de lapte, tinerii s-au aratat interesati sa acceseze programe europene care finanteaza investitii legate de procesarea industriala a cartofilor.

În comuna Putna, oamenii sunt nemultumiti de drumurile neasfaltate si de faptul ca actualul primar, în loc sa pietruiasca drumurile, acuza populatia ca fura aceste pietre. Nici pâna în momentul de fata nu a fost pietruit drumul de la Gura Putnei, aprobat înca din 2006 de catre ministrul Gheorghe Flutur.

S-au purtat discutii asupra dezvoltarii turismului ecumenic, solutia optima fiind introducerea Putnei într-un circuit turistic legat de Moldovita si Sucevita.

                                                              

Biroul de Presa al PD-L Suceava


Intră acum și în grupul de