Prefectura Suceava a dispus măsuri pentru evitarea toxiinfecțiilor alimentare și pentru creșterea siguranței cetățeanului în perioada Sărbătorilor Pascale

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a solicitat, joi, în cadrului Colegiului Prefectural Suceava,  adoptarea de măsuri specifice pentru perioada Sărbătorilor Pascale.

Astfel, Instituţia Prefectului a solicitat să fie iniţiate acţiuni de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava, premergatoare Sărbătorilor Pascale 2017 în scopul prevenirii apariţiei toxiinfecţiilor alimentare dar şi în vederea conştientizării consumatorilor asupra riscurilor ce decurg în cazul sacrificarii animalelor în spaţii neconforme şi fară supraveghere sanitar-veterinară.

Totodată în cadrul întâlnirii s-au dispus măsuri suplimentare de supraveghere şi control în procesarea , depozitarea, comercializarea, transportul produselor de origine animală şi nonanimală.

Deasemenea au fost puse în discuţie acţiunile ce vor fi întreprinse de structurile Ministerului Afacerilor Interne în perioada Sărbatorilor Pascale referitoare la ordinea publică şi creşterea gradului de siguranţă a  cetaţenilor dar şi măsuri  împotriva incendiilor din proximitatea lăcaşelor de cult din judeţ.(N.B.)

loading...