Sediul CJ sau… al Muzeului Satului Bucovinean


Intră acum și în grupul de

Odata ajunsi în fata Palatului Administrativ Suceava, cetatenii veniti cu treburi „la împaratie” vor avea surpriza incertitudinii daca se afla la locul potrivit, respectiv intrarea în sediul Consiliului Judetean sau a Muzeului Satului Bucovinean. Întâmpinati de gardiana de la intrare, omul de rând se va întreba daca acesta va rupe biletul de intrare „în muzeu” sau îl va îndruma spre camera unde va primi lamuriri la problemele pentru care a venit. Toate astea pentru ca noul presedinte al CJ doreste sa dea o fata noua institutiei.

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a invitat marti, salariatii institutiei pe care o conduce la o cupa de sampanie, cu ocazia zilei de nastere, el împlinind 48 de ani. În cadrul acestui eveniment festiv, Gheorghe Flutur si-a inaugurat biroul, care a fost renovat în ultimele doua saptamâni. Intrarea în noul birou al presedintelui CJ se face printr-o poarta bucovineana traditionala sculptata în lemn, iar în interior, mobilierul este simplu si functional. Gheorghe Flutur a precizat ca în zona portii bucovinene va fi amplasat un cerdac stilizat unde va fi organizata o mini expozitie permanenta, care sa prezinte traditiile din Bucovina.

Totodata, presedintele CJ Suceava a declarat ca si la intrarea în sediul Consiliului Judetean va fi amplasata o poarta bucovineana, aratând ca doreste ca si intrarile în judet sa fie marcate tot cu porti bucovinene.

Gheorghe Flutur a mai anuntat ca în curtea interioara a institutiei urmeaza sa fie construita o sala de conferinte, tinând cont ca actualele sali ale institutiei nu permit organizarea unor manifestari cu participare foarte numeroasa. 

 


Intră acum și în grupul de