Un bărbat a fost rănit după ce fiind băut a intrat cu o autoutilitară neînmatriculată într-un podeț din comuna Fântânele


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Fântânele este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce a provocat un accident când conducea, băut, o autoutilitară neînmatriculată.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, duminică seara la ora 19.50, în timp ce conducea autoutilitara, pe un drum comunal neclasificat din interiorul comunei Fântânele,  pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un localnic de 34 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu podeţul din faţa unui imobil.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit ușpr și a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul este neînmatriculat,  autorizația provizorie fiind expirată din 13.08.2016.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru  „vătămare corporală din culpă”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de