Opt liceeni suceveni s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei de Limba engleză


Intră acum și în grupul de

Opt elevi de la trei colegii naţionale din Suceava şi Rădăuţi s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei de Limba engleză, ce se va desfăşura, în perioada 24-28 aprilie 2017, la Piteşti.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a precizat, luni, într-un comunicat de presă că în urma desfăşurării etapei județene a Olimpiadei de limba engleză (liceu), ce a avut loc în 18 martie și 25 martie 2017, la Colegiul Tehnic ”Petru Mușat” Suceava, opt elevi s-au calificat la etapa naţională a acestei olimpiade.

Astfel, la secțiunea A (regim de predare standard)s-au calificat următorii elevi: Golea Ana Maria, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Rusu Daniela), Mictariu Bogdan Ioan, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Cîrciu Loredana), Prodaniuc Andrei, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Savin-Giosan Mariana) şi Morhan Vlad, clasa a XII-a, de la  Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Crețu Alina-Elena).

La secțiunea B (regim de predare intensiv și bilingv)s-au calificat următorii elevi: Vlădianu Teodora, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Andronachi Nicoleta și Colăcel Georgeta), Vasiliu Flavia-Maria  clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Postolache Dana și Colăcel Georgeta), Apetri Ștefan Cosmin, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumători Bucaciuc Elisabeta și Garbașevschi Vasile); Răzniceanu Vlad, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Fomin Ana Maria și Fodor Mihaela).

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de