Lotul sucevean care va participa la etapa naţională a Olimpiadei de Limba rusă modernă are în componenţă şapte elevi


Intră acum și în grupul de

Lotul judeţean care va participa la etapa naţională a Olimpiadei de Limba rusă modernă are în componenţă şapte liceeni, trei dintre ei fiind elevi ai Colegiului Naţional de Informatică “Spiru Haret” Suceava.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a informat, luni, că în urma desfăşurării etapei judeţene a Olimpiadei de Limba rusă modernă, ce a avut loc pe 4 martie 2017, la Colegiul Naţional de Informatică “Spiru Haret” Suceava, şapte elevi s-au calificat la etapa naţională a olimpiadei.

Lotul judeţului Suceava care va participa la etapa naţională este format din elevii: Bordieru Alexandrina, clasa a X-a, de la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava (prof. îndrumător Florea Svetlana), Eremia Mariana, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni (prof. îndrumător Nazarov Valentina), Moraru Elena, clasa a IX-a, de la  Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava (prof. îndrumător Florea Svetlana), Panico Ludmila, clasa a XII-a, de la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava (prof. îndrumător Florea Svetlana), Rusnac Cristina, clasa a X-a, de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului (prof. îndrumători Legean Vera și Pintilie Mariana), Sava Alexandrina, clasa a XI-a, de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului (prof. îndrumători Legean Vera și Pintilie Mariana), Șlincu Șerban Ștefan, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Florea Svetlana).

Etapa naţională a Olimpiadei de Limba rusă modernă se va desfăşura, în perioada 21-25 aprilie 2017, la Vaslui.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de