Singurul candidat participant la Concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de director executiv al DSP Suceava, declarat respins după proba scrisă


Intră acum și în grupul de

Singurul candidat din cei trei înscrişi la Concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de director executiv al DSP Suceava, care a participat la proba scrisă, a fost declarat respins, neîndeplinind punctajul minim de 70 de puncte.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a anunţat, pe 1 martie 2017, organizarea Concursului de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv al Direcţiilor de Sănătate Publică Arad, Bacău, Braşov, Buzău, Călăraşi, Cluj, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Ialomiţa, Olt, Satu – Mare, Suceava, Timiş, Tulcea şi pentru funcţia de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti,  proba scrisă a concursului desfăşurându-se în data de 5 aprilie 2017, iar rezultatele la această probă au fost publicate, vineri, de ANFP.

La concurs s-au înscris trei candidaţi, respectiv Constantin Boliacu, Nicoleta Popa Pînzari şi Niculai Todireasa, care au trecut de proba de selecţie a dosarelor, însă la proba scrisă primii doi au absentat, iar cel de al treilea candidat, care a participat la această probă, a fost declarat respins, întrucât nu a reuşit să obţină punctajul minim de 70 de puncte.

Proba interviului din cadrul concursului este prevăzută pentru data 11 aprilie 2017, pentru candidaţii declaraţi admişi în urma desfăşurării probei scrise.

Conform ANFP, candidaţii înscrişi la acest concurs trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă,studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii, şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani.

De precizat este că funcţia de director executiv interimar al DSP Suceava este deţinută din anul 2015 de ing. Andrei Ianovici.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de