Incident pe DN 17 în Vama: Un șofer băut a lovit lateral un autoturism în timp ce îl depășea și apoi a parcat mașina într-o stație de carburanți


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112, sâmbătă seara,  despre faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în comuna Vama, o femeie de 27 de ani din localitate, a fost acroșată de un autoturism aflat în depășire și al cărui   conducător auto nu a apreciat corect distanța laterală, după care, bărbatul a parcat mașina într-o stație de alimentare cu carburant din zonă.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe conducătorul auto implicat în tamponare ca fiind un bărbat de 39 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii au constatat că șoferul emana halenă alcoolică și i-au solicitat bărbatului să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de