Din cei noua candidati la presedintia CJ Suceava, doi poarta numele de Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

În cursa pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava s-au înscris noua candidati, dintre care doi au acelasi nume, Gheorghe Flutur. Unul dintre ei este senatorul PD-L, iar celalalt este un tânar în vârsta de 36 de ani din comuna Poieni-Solca si este candidatul PNDC. Initial se anuntase ca aceasta formatiune politica îl va avea drept candidat pe omul de afaceri Ovidiu Ilisei.

Cei noua candidati la functia de presedinte al CJ Suceava sunt Gavril Mîrza, din partea PSD, presedintele PD-L Suceava- Gheorghe Flutur, presedintele PNL Suceava- senatorul Tiberiu Prodan, fostul deputat taranist Vasile Lupu- din partea PNTCD, Stela Acatrinei- din partea PRM, presedintele PC Suceava- Costel Ignatescu, presedintele PNGCD Suceava- Ghita Ignatescu, Dan Acibotarita- din partea Partidului Verde si Gheorghe Flutur – din partea PNDC.

Pentru Consiliul Judetean Suceava au depus liste de candidaturi 18 partide si asociatii si s-au înscris si doi candidati independenti, un preot, Catalin Axinte si un lucrator postal, Nicolai Costrâs.

La scrutinul electoral din iunie, presedintii de consilii judetene din România vor fi alesi, pentru prima data, în baza votului uninominal. 


Intră acum și în grupul de