Un sportiv dornean, campion național la cros la proba de șase kilometri. El speră să ajungă la Campionatul Mondial din Kenya


Intră acum și în grupul de

Un sportiv dornean, Claudiu Daniel Mihăescu, a devenit campion național de cros la proba de șase kilometri, iar la aceeași competiție, dorneanca Denisa Kore a obținut rezultate foarte bune.

Antrenorul Cristian Pârsteac din cadrul CSM Dorna, a declarat că în Pădurea Rediu din municipiu Botosani  s-a desfășurat o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Cros, competiţie destinată juniorilor II şi III şi copiilor I, II şi III.

Evenimentul  a fost organizat de Federaţia Română de Atletism, împreună cu Asociaţia Judeţeană de Atletism şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tinere și  a reunit la start 580 de participanţi cu vârste cuprinse între şapte şi 16 ani, legitimaţi la cluburi de profil din toată ţara, care s-au luptat pentru a-şi trece în palmares un loc pe podium la ediţia din acest an.

De la CSM Dorna din Vatra-Dornei club structurat de Primaria Municipiului Vatra -Dornei la proba de 6 kilometri la categoria juniori 2 titlul de Campion Național a revenit sportivului dornean Claudiu Daniel Mihăescu, iar o alta medalie a fost obținută la categoria fete 3 în proba de 1000 de metri de Denisa Kore, iar  în proba pe echipe la categoria junior 2 băieți a sosit pe locul 4 foarte aproape de medalia de bronz.

La finalul competiției, antrenorul Cristian Prâsneac a declarat că este încântat de rezultatul obtinut de Claudiu Daniel Mihăescu, respective obținerea titlului de campion național.

„Am făcut în luna februarie și martie o încărcătură în mulți kilometri și sperăm în baremul pentru Campionatul Mondial de juniori 2 din Kenya și să ajungem în finală”, a spus Prâsneac.

El a mulțumit conducerii Primăriei Vatra Dornei pentru sprijin în demersurile sale.(N.B.)


Intră acum și în grupul de