Doi adolescenți de 13 și 17 ani au ajuns la spital, după ce au fost accidentați de mașini pe treceri de pietoni


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenți în vârstă de 13, respectiv 17 ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, după ce au fost accidentați de mașini în timp ce traversau strada regulamentar.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, luni, la ora 07.50, în timp ce conducea autoturismul pe raza municipiului Rădăuți, un localnic de 25 de ani, a surprins și accidentat ușor un minor de 17 ani din comuna Vicovu de Jos, care, în calitate de pieton, traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

”Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care, la spital, șoferului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează sursa citată.

Tot luni, în jurul orei 13.25, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Bucovina din orașul Gura Humorului,  o femeie de 36 de ani din orașul Frasin, a surprins şi accidentat ușor un minor de 13 ani din localitate, care, în calitate de pieton, traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penal, ce vor fi soluționate procedural. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de