Un tânăr beat și fără permis a furat mașina fratelui său și a ieșit la plimbare prin Stulpicani


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din orașul Frasin s-a ales cu dosar penal pentru  „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, după ce a sustras mașina fratelui său și a ieșit la plimbare prin Stulpicani, deși nu avea permis de conducere și se afla sub influența alcoolului.

Poliția Județeană Suceava a informat că luni seară, la ora 20.05, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că, un tânăr ce nu deține permis de conducere, a sustras un autoturism și-l conduce pe raza comunei Stulpicani, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

”Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat pe raza comunei Stulpicani, pe o uliță înfundată, autoturismul sustras și un tânăr de 22 de ani, din orașul Frasin, aflat în stare de ebrietate, despre care, fratele său de 25 de ani, din aceeași localitate, a afirmat că i-a sustras autoturismul din curtea locuinței și l-a condus pe drumurile publice”, precizează sursa citată.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 22 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, mai menționează Poliția Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de