S-a rasturnat cu masina intr-o curba la Cumparatura, din cauza carosabilului ud si a vitezei


Intră acum și în grupul de

O masina în care se aflau doua femei s-a rasturnat într-o curba la Cumparatura din cauza vitezei si a soselei umede. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 19.05, în mediul rural – pe DN 2 în afara comunei Bosanci, A. CRISTINA de 30 ani din orasul Tg. Neamt, judetul Neamt, posesoare a permisului de conducere categoria ,,B” din anul 2006, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat Punto, nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed, a derapat si s-a rasturnat în afara partii carosabile.   

Pasagera A. LILI, de 38 ani din orasul Tg. Neamt, judetul Neamt, aflata pe scaunul fata-dreapta, a fost accidentata, necesitând pentru vindecare circa 7-9 zile îngrijiri medicale.

Conducatoarea auto purta centura de siguranta, a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La fata locului a ajuns si Detasamentul de Pompieri Suceava cu o autospeciala de descarcerare si un modul SMURD. Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor s-a constatat ca, în urma iesirii de pe carosabil si rasturnarii autoturismului marca Fiat, a rezultat vatamarea a doua persoane si avarierea automobilului.

S-a acordat primul ajutor si s-au luat masuri de protectie -s-au scos bornele la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil.

Cele doua victime au fost transportate de autosanitarele SMURD la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru investigatii amanuntite.
 


Intră acum și în grupul de