S-a rasturnat cu masina intr-o curba la Cumparatura, din cauza carosabilului ud si a vitezei

O masina în care se aflau doua femei s-a rasturnat într-o curba la Cumparatura din cauza vitezei si a soselei umede. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 19.05, în mediul rural – pe DN 2 în afara comunei Bosanci, A. CRISTINA de 30 ani din orasul Tg. Neamt, judetul Neamt, posesoare a permisului de conducere categoria ,,B” din anul 2006, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat Punto, nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed, a derapat si s-a rasturnat în afara partii carosabile.   

Pasagera A. LILI, de 38 ani din orasul Tg. Neamt, judetul Neamt, aflata pe scaunul fata-dreapta, a fost accidentata, necesitând pentru vindecare circa 7-9 zile îngrijiri medicale.

Conducatoarea auto purta centura de siguranta, a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La fata locului a ajuns si Detasamentul de Pompieri Suceava cu o autospeciala de descarcerare si un modul SMURD. Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor s-a constatat ca, în urma iesirii de pe carosabil si rasturnarii autoturismului marca Fiat, a rezultat vatamarea a doua persoane si avarierea automobilului.

S-a acordat primul ajutor si s-au luat masuri de protectie -s-au scos bornele la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil.

Cele doua victime au fost transportate de autosanitarele SMURD la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru investigatii amanuntite.