Lungu: Îmi pare rău pentru ce se întâmplă la Foresta. Fac apel la oamenii de afaceri din oraș să ajute financiar echipa


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, sustine o conferinta de presa.

”Am mai facut un pas in ce insemana documentatia pentru fonduri europene pe Axa 4. Am fost mandatat sa numesc membrii Autoritatiii Urbane. Vor fi 5 membri.

Simona Iacoban va fi coordonatoarea Autoriatii Urbane. Vrem sa depunem documentele strategice cat mai repede la Agenția de Dezvoltare NE.

Sper ca macar niste acorduri de finantare sa putem semna. Cel mai repede, vom putea accesa niste bani europeni la jumatatea lui 2018.

Veniturile proprii au crescut cu 24 %. Una peste alta, veniturile sunt mai mari. La amenzi cresterea cu 17 %.

La persoane fizice, cresterea e cu 7,7 %. La perspane juridice, cresterea e cu 65,4 %. Per total, daca stam si judecam, in 2017 am incasat mai mult la bugetul local pana acum.

S-a mai indreptat situatia fnanciara la 31 martie. Ramane o prioritate pentru mine sa dezvoltam si sa crestem veniturile proprii si sa incurajam constructiile.

Am demarat procedura pentru licitatia pentru strada Vasile Bumbac, care e parte din refacerea centrului municipiului Suceava.

Incercam si in acest an sa facem orasul frumos. Inlaturarea gardurilor vii cred ca e un succes si vrem sa continuam acest lucru.

Pregatim Pastele si finalizam esplanada. Am mai achizitionat inca 10 oua de Paste cu 1,4 m inaltime. Suma a fost de 25.000 lei. Le vom monta repede.

Îmi pare rău pentru ce se întâmplă la Foresta. Fac apel la oamenii de afaceri din oraș să ajute financiar echipa si sa poata participa la licitatie la primarie.

La handbal am achitat o transa de 300.000 lei. O veste buna e ca am achitat si 170.000 lei burse scolare pentru primul trimestru al anului.”

 


Intră acum și în grupul de