Incomoda inscriere a candidaturii lui Gheorghe Flutur din partea PNDC, considerata de PD-L „o glumita” a adversarilor politici


Intră acum și în grupul de

În spatele înscrierii a înca unui candidat cu numele de Gheorghe Flutur pentru presedintia CJ Suceava din partea PNDC sunt adversarii politici ai PD-L, care vor sa induca o stare de confuzie în rândul electoratului, considera PD-L Suceava. În cadrul unei conferinte de presa, prim vicepresedintele PD-L Suceava, deputatul Dumitru Pardau, a tinut sa precizeze ca PD-L respecta dreptul fiecarui cetatean de a candida, dar ca desemnarea din partea PNDC a unui candidat cu acelasi nume cu omul politic Gheorghe Flutur este „o glumita” a adversarilor politici, cu atât mai mult cu cât acesta nu a fost implicat pâna acum în viata politica.

În opinia lui Dumitru Pardau, aceasta situatie va mobiliza si mai mult electoratul PD-L, care va vota cu politicianul consacrat Gheorghe Flutur.  

Suceava se poate „mândri” cu o situatie mai incomoda pentru unii candidati la sefia CJ. Astfel, un numar de noua candidati s-au înscris în cursa pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava, dintre care doi au acelasi nume, Gheorghe Flutur, unul dintre ei fiind senatorul PD-L, iar celalalt este un tânar în vârsta de 36 de ani din comuna Poieni-Solca si este candidatul PNDC.

Lista celor noua îl cuprinde pe actualul presedinte, Gavril Mîrza, din partea PSD, presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, presedintele PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, fostul deputat taranist Vasile Lupu, din partea PNTCD, Stela Acatrinei din partea PRM, presedintele PC Suceava, Costel Ignatescu, presedintele PNGCD Suceava, Ghita Ignatescu, Dan Acibotarita, din partea Partidului Verde si Gheorghe Flutur din partea PNDC. 


Intră acum și în grupul de