Un șofer din Vicovu de Jos care a accidentat mortal o biciclistă din Bivolărie a fugit de la locul accidentului. După o oră a recunoscut fapta la Poliție


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 39 de ani din Vicovu de Jos este cercetat de polițiști după ce a provocat un accident mortal, joi seara, în orașul Vicovu de Sus.

FOTO: someseanul.ro

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi seara, în jurul orei 20.40, în timp ce conducea pe strada Ștefan cel Mare din orașul Vicovu de Sus un autoturism cu număr de circulaţie provizoriu, a cărui autorizaţie era expirată din luna ianuarie, din cauza neatenţiei, un bărbat de 39 de ani, din comuna Vicovu de Jos, a acroşat şi accidentat mortal o femeie de 76 de ani, din localitatea Bivolărie, care se deplasa pe bicicletă în aceeași direcției, fără a purta vestă reflectorizantă și fără ca bicicleta să fie echipată cu sistem de iluminare şi dispozitive reflectorizant-fluorescente.

După producerea accidentului, șoferul a plecat de la fața locului, însă, după circa o oră, s-a prezentat la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus, recunoscând fapta.

Un echipaj SMURD ajuns la fața locului a constatat decesul femeii de 76 de ani.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.(N.B.)


Intră acum și în grupul de