O mașină a luat foc în urma unui accident produs pe DN 17 în Stroiești, iar opt persoane au fost transportate la spital


Intră acum și în grupul de

Un autoturism a luat foc, duminică seara, în urma unui accident produs pe DN 17 în zona localității Stroiești, iar opt persoane au fost transportate la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, într-o mașină se aflau șase persoane între care un copil, iar în cealaltă mașină două persoane.

Persoanele aflate în mașini s-au autoevacuat, a spus Găleată și toate au fost transportate la spital  fiind preluate de modulul de descarcerare al ISU Suceava și o ambulanță SMURD, dar și patru ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar Ionuț Epureanu, a precizat că între cele două autoturisme s-a produs un impact frontal prin pătrunderea pe sensul opus, urmând să fie stabilite cauzele colziunii.

El a menționat că un autoturism, cel în care se aflaseră șase persoane, a luat foc după producerea accidentului, dar înăuntru nu mai era nici o persoană, iar incendiul a fost stins  după intervenția unui echipaj al ISU Suceava.

Traficul rutier a fost întrerupt, temporar, circa 45 de minute, până la ora 21.35, pe DN17 Suceava – Gura Humorului, la ieşirea din localitatea Stroieşti către Şcheia în urma acestui accident.

(N.B.)


Intră acum și în grupul de