Accidentul de la Stroiești cu opt răniți și o mașină ce a luat foc, provocat din cauza unei depășiri neregulamentare


Intră acum și în grupul de

Accidentul produs duminică seara între Suceava și Stroiești în urma căruia opt persoane au fost rănite, iar o mașină a luat foc a fost produs din cauza unei depășiri neregulamentare, a anunțat, luni Poliția Județeană Suceava.

Astfel, duminică seara în jurul orei 20.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, între localitățile Stroiești și Șcheia, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Suceava, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentare, în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”, moment în care, nu a reușit să revină pe banda sa de circulație, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din comuna Șcheia.

 În urma accidentului, opt persoane aflate în cele două autoturisme au suferit leziuni traumatice, șase din autoturismul condus neregulamentar, respectiv conducătorul auto de 34 de ani și 5 pasageri, din care un minor de 10 ani și două din celălalt autoturism, conducătorul auto de 30 de ani și o femeie de 28 de ani din comuna Șcheia.

Toate victimele au fost preluate de ambulanțe, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma accidentului, autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani a luat foc și a fost distrus în totalitate. Șoferul care circula regulamentar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și celuilalt conducător auto, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de