Acasă Actualitate PNL se tine de cuvant fata de primarul Ion Lungu

PNL se tine de cuvant fata de primarul Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Liderul organizatiei municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, candidatul partidului la functia de primar al Sucevei, a anuntat faptul ca echipa sa îsi doreste sa câstige Primaria, un fotoliu de viceprimar (din cele doua posibile) si cel putin 8 consilieri. Angela Zarojanu a mai spus ca cel de al doilea fotoliu de viceprimar a fost promis primarului în functie, Ion Lungu, însa acesta este conditionat de comportamentul pe care Ion Lungu îl va avea de-al lungul campaniei electorale la adresa liberalilor.
Echipa PNL a fost în urma cu o saptamâna, în vizita la Ion Lungu în birou si i-au promis acestuia ca îl vor ajuta sa iasa viceprimar daca va juca fair-play în campanie.

La acea vreme, în replica, Ion Lungu i-a asigurat pe liberali ca vor avea în primarul Ion Lungu un colaborator de nadejde si în perioada 2008-2012. Angela Zarojanu a mai anuntat ca PNL este decis sa joace finala mare în privinta câstigarii fotoliului de edil-sef. „Vrem ceva mai bun pentru copii nostri, parintii nostri si pentru toti sucevenii. Vrem sa transformam orasul Suceava într-un centru economic, cultural si universitar”, a tinut sa precizeze Angela Zarojanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version