Circulația rutieră în județul Suceava se desfășoară în condiții de iarnă, iar peste 190 de polițiști supraveghează traficul

Circulația rutieră în județul Suceava se desfășoară, joi după amiaza, în condiții de iarnă, nefiind drumuri publice închise din cauza ninsorilor abundente.

Potrivit Poliției Județene Suceava, peste 190 de poliţişti rutieri şi de ordine publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, au acţionat cu 96 de mijloace auto, fiind prezenţi atât în noaptea de miercuri spre joi cât și joi pe drumurile publice din judeţ prin acțiuni de patrulare şi monitorizare a traficului rutier, în vederea prevenirii accidentelor şi creşterii gradului de siguranţă rutieră.

În ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile publice, în județul Suceava nu sunt drumuri închise ci doar o restricţie a autovehiculelor de mare tonaj pe DN 17A unde circulaţia autovehiculelor a fost oprită timp de o oră pentru a permite echipelor de deszapezire să cureţe carosabilul.

Ca urmare a măsurilor dispuse, pe drumurile publice din judeţul Suceava nu s-au înregistrat evenimente rutiere grave, traficul desfăşurându-se în condiţii de iarnă dar în deplină siguranţă, se aratî în comunicat.

Poliția Județeană Suceava arată că poliţiştii au acţionat în 13 zone identificate ca fiind predispuse riscului de înzăpezire.(N.B.)