FLutur se inconjoara de oameni capabili


Intră acum și în grupul de

   Presedintele organizatei judetene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, a anuntat joi, ca în codnitiile în care va fi ales presedinte al Consiliului Judetean Suceava va avea, printre consilierii personali, pe fostul premier al Republicii Moldova, Mircea Druc si un specialist în finante, în persoana lui Petru Luhan, care s-a recomandat a fi „directorul financiar al PETROM”. Presedintele PD-L Suceava a spus într-o conferinta de presa, ca are acceptul fostului premier al Republicii Moldova, Mircea Druc, ca acesta sa devina consilier personal pentru relatia cu Ucraina si Republica Moldova.

Liderul democrat-liberal a explicat ca va pune un accent foarte mare pe dezvoltarea relatiilor cu regiuni din cele doua tari mentionate, în cadrul parteneriatelor deja existente. Totodata, Flutur a spus ca va avea un consilier cu studii teologice pentru coordonarea componentei de turism ecumenic pe care vrea sa o dezvolte în judet în conditiile în care va fi ales presedinte al CJ.
   Una dintre surprize a fost Petru Luhan, care s-a prezentat ca fiind un tânar de 31 de ani, cu numeroase studii în materie de management economic si cu experienta serioasa acumulata în SUA, Germania si Australia. Consilierul personal în domeniul financiar este nascut în Fratautii Vechi.


Intră acum și în grupul de