Strat de zăpadă de 40 de centimetri la Gura Humorului în urma ninsorilor. Cea mai mică temperatură din județ, -5 grade Celsius la Părhăuți


Intră acum și în grupul de

Stratul de zăpadă din județul Suceava depus în urma ninsorilor abundente de joi și din noaptea de joi spre vineri a atins și 40 de centimetri.

Potrivit datelor înregistrate vineri dimineața, cel mai gros strat de zăpadă era la Gura Humorului, de 40 de centimetri, iar cel mai mic la Siret, de un centimetru.

Totodată, cea mai scăzută temperatură a fost de -5 grade Celsius, la stația Părhăuți, iar cea mai ridicată a fost de 1 grad Celsius la Țibeni.

Vineri dimineața echipe de intervenție ale distribuitorului de energie electrică lucrează pentru repunerea în funcțiune a cinci linii de medie tensiune cu 44 de posturi de transformare nealimentate care afectează 2.854 de consumatori.

Circulația rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de iarnă, fiind înregistrat un singur blocaj pe un drum județean, DJ 177 A Frasin-Broșteni, unde s-a intervenit și a fost deblocat.


Intră acum și în grupul de