Peste 6.000 de consumatori din județul Suceava, fără curent electric din cauza vremii extreme


Intră acum și în grupul de

Un număr de 20 de localități sucevene nu erau alimentate cu energie electrică vineri la ora 10, din cauza avariilor provocate ca urmare a ninsorilor abundente, din care 12 localități erau nealimentate total, fiind afectați peste 6.000 de consumatori.

Astfel, potrivit Prefecturii Suceava, sunt nealimentate total cu energie electrică localitățile:  Văleni, Botești, Brădățel, Lămășeni, Mihăilești, Pocoleni, Rădășeni, Rotopănești, Bănești, Cotu Dobei, Fîntînele, Stamate.

Localitățile Poiana Mărului, Straja, Brodina, Horodnicu de Sus, Verești, Fălticeni, Horodniceni, Baia  sunt alimentate parțial cu energie electrică.

”În județul Suceava, erau la ora 10:00, un număr de 6330 de consumatori casnici nealimentați în cele 20 localități”, precizează sursa citată.

În informarea transmisă de Prefectura Suceava se mai menționează că patru echipe de intervenție ale operatorului de distribuție a energiei electrice sunt în teren pentru remedierea defecțiunilor, 66 de posturi de transformare și 5 linii electrice fiind nealimentate.

 


Intră acum și în grupul de