Rugbi, Divizia Nationala : Ultima reprezentatie


Intră acum și în grupul de

Bucovina Suceava – Olimpia Bucuresti, sâmbata, ora 10, Stadion „Unirea”

Rugbistii suceveni vor primi sâmbata vizita liderului clasamentului, Olimpia Bucuresti, într-o partida contând pentru ultima etapa a turneului „play-out”. Desi la startul sezonului de primavara cele doua grupari erau considerate adversare directe în lupta pentru ocuparea primului loc, rezultatele înregistrate în runda precedenta au închis practic disputa pentru suprematie. Formatia bucuresteana are asigurata prima pozitie în clasament indiferent de rezultatul partidei de mâine, singura miza ramasa fiind cea a locului secund, disputat între Bucovina Suceava si Politehnica Iasi.

Sucevenii vor fi condusi de pe margine de Constantin Vlad, revenit în tara dupa un periplu de trei saptamâni în America de Sud, unde a participat alaturi de echipa nationala de tineret a României la Campionatul Mondial din Chile. „Sunt multumit de modul în care s-a prezentat echipa în lipsa mea. Vrem sa câstigam acest ultim meci pentru a încheia cu bine al noulea sezon consecutiv de prezenta în prima divizie a rugbiului românesc”, a declarat Constantin Vlad.

În alte doua partide ale etapei finale, Politehnica Iasi se deplaseaza pe terenul „lanternei rosii”, Grivita Bucuresti, în timp ce, la poalele Tâmpei, CFR Brasov si RC Bârlad îsi disputa ramânerea în primul esalon.

Clasament

1.       Olimpia Bucuresti                9        8        0        1        245-65          38p

2.       Politehnica Iasi                   9        6        0        3        207-121        31p

3.       Bucovina Suceava               9        7        0        2        179-130        30p

4.       RC Bârlad                          9        3        0        6        132-224        14p

5.       CFR Brasov                        9        2        0        7        99-239          10p

6.       RC Grivita                          9        1        0        8        82-164          6p* 

* echipa penalizata cu 1 punct.


Intră acum și în grupul de