Elevii suceveni au obtinut doua medalii de argint si trei de bronz la Olimpiada de matematica


Intră acum și în grupul de

Elevii participanti la Olimpiada Nationala de Matematica de la Timisoara s-au întors acasa cu doua medalii de argint si trei medalii de bronz. Elevii Ionut Blesneag de la Colegiul National “Petru Rares” Suceava si Florin Dumitriu de la Colegiul de Informatica “Spiru Haret” Suceava s-au clasat pe locul II, obtinând argintul, iar Iulia Sârghie de la Scoala Generala nr. 3, Patricia Ene – Scoala Nr. 9 si Camelia Acatrinei- Colegiul National “Stefan cel Mare” Suceava au obtinut bronzul.

Olimpiada a avut loc în perioada 29 aprilie-3 mai, lotul sucevenilor fiind format din 14 elevi din clasele VII-XII.   

Tot acum s-a desfasurat si etapa nationala a Olimpiadei Sportului Scolar, unde sucevenii au obtinut 8 premii si mentiuni. Echipa de la Grupul Scolar Dumbraveni a luat  locul I la fotbal gimnaziu-rural. Pe locul II s-au clasat elevii de la Grupul Scolar Cajvana, la fotbal gimnaziu-urban, elevul Alexandru Lucanu, de la Scoala Nr. 2 Gura Humorului, la tetlaton atletic, si echipa de la Scoala din Vicovu de Jos, la handbal gimnaziu- rural.

Au fost evidentiati cu mentiune elevii Ionela Mateiciuc, de la Scoala 5 Radauti, la tetratlon atletic, Cristina Luchian, Centrul Scolar Gura Humorului, la cross, Anca Balanuca si Vasile Gheorghe, ambii de la LPS Suceava, la cross. 


Intră acum și în grupul de