Șofer reținut după ce a accidentat un biciclist în comuna Moara și a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din comuna Moara a fost reținut 24 de ore de Poliție după ce vineri seara a accidentat un bicilist în municipiul Suceava după care a părăsit locul accidentului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri seara, în jurul orei 19.35, un bărbat, de 42 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Universității din comuna Moara, a acroșat cu partea laterală dreapta pe  un bărbat, de 37 ani, din municipiul Suceava, care se deplasa cu bicicleta în aceiași direcție și care a suferit leziuni ușoare.

Șoferul a părăsit locul accidentului, iar din verificările efectuate la locuința pe care o deține în localitatea Moara cât și la domiciliul părinților acesta nu a fost identificat.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Ulterior, față de suspect s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de