Șofer reținut după ce a accidentat un biciclist în comuna Moara și a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 42 de ani din comuna Moara a fost reținut 24 de ore de Poliție după ce vineri seara a accidentat un bicilist în municipiul Suceava după care a părăsit locul accidentului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri seara, în jurul orei 19.35, un bărbat, de 42 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Universității din comuna Moara, a acroșat cu partea laterală dreapta pe  un bărbat, de 37 ani, din municipiul Suceava, care se deplasa cu bicicleta în aceiași direcție și care a suferit leziuni ușoare.

Șoferul a părăsit locul accidentului, iar din verificările efectuate la locuința pe care o deține în localitatea Moara cât și la domiciliul părinților acesta nu a fost identificat.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Ulterior, față de suspect s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.