Bărbat din Vicovu de Sus, băut și fără permis de conducere, circula în zig-zag pe DN 17 A în comuna Marginea


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 33 de ani din orașul Vicovu de Sus este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a fost depistat, duminică dimineața, circulând sinuos la volanul unei mașini în comuna Marginea, el fiind băut și fără permis de conducere.

Poliția Județeană Suceava a menționat că duminică dimineața la ora 04.20, patrula din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control un autoturism, care se deplasa sinuos pe DN 17A raza comunei Marginea, condus de un bărbat de 33 ani din orașul Vicovu de Sus.

Bărbatul a declarat că nu are asupra sa niciun document.

Polițiștii au verificat în bazele de date ale Poliției Române și au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

 Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat și apoi a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru  „conducerea  unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de