„Abundenta” afiselor cu Gheorghe Flutur i-a „agasat” pe social-democratii veniti de la nivel central la Suceava


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a declarat la Suceava, ca Gheorghe Flutur si PD-L au o campanie electorala „opulenta”, iar presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a recomandat ca pe toate materialele electorale trebuie pusa o banda cu textul: „Aici sunt padurile dumneavoastra”.

Adrian Nastase a spus, într-o conferinta de presa, ca judetul Suceava este „agresat” de fotografiile si posterele portocalii care sunt amplasate peste tot. „Pe fântâni, pe stâlpi, pe tomberoane sunt puse fotografiile lui Flutur”, a spus Adrian Nastase, care a adaugat ca i s-a sugerat ca sub acestea sa fie pusa o banda cu textul: „Aici sunt padurile dumneavoastra”. „Se face practic o risipa din partea unui partid sarac cum este PD-L”, a afirmat ironic Adrian Nastase.

La rândul sau, secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a apreciat ca în aceasta campanie electorala vor conta mai mult faptele si programele celor ce candideaza si mai putin campania opulenta a PD-L. „Nu cred ca va conta campania opulenta, inexplicabila din punct de vedere al resurselor financiare si al surselor de finantare în raport cu legea”, a spus Titus Corlatean. Acesta a subliniat ca acelasi tip de campanie electorala opulenta a fost remarcata si la alegerile europarlamentare, în special la candidatii PLD. Titus Corlatean a adaugat ca este curios ca raportul Autoritatii Electorale privind alegerile europarlamentare a mentionat toate sumele cheltuite de partidele politice, mai putin ale PLD. „PLD nu a fost analizat în raportul Autoritatii Electorale, nu au fost analizate sursele de finantare, resursele si provenienta acestora si depasirea cu o mare marja a limitelor prevazute de lege. Acelasi  lucru se produce si în clipa de fata. Este o campanie opulenta si, la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, acesti oameni din PD-L vor trebui sa explice si sa dea socoteala, cel putin pentru sursele de finantare, situate cel putin la limita legii, daca nu în afara legii”, a mai precizat Titus Corlatean.

Vicepresedintele PSD, Victor Ponta, a spus ca nu a vazut, în toata tara, un afisaj mai agresiv decât cel al PD-L în judetul Suceava.

„Am vazut atât de multe afise si postere cu domnul Flutur, care, sigur costa, încât sunt aproape convins ca pe 2 iunie va începe din nou gripa aviara în România, pe 3 iunie pesta porcina, iar pe 4 iunie ciuma lui Flutur si multe alte surse din care sa acopere aceste cheltuieli”, a mai spus Ponta. Acesta a subliniat ca nu a vazut în niciun judet din tara „atâta abundenta” a chipului unui candidat.


Intră acum și în grupul de