O tânără din Grănicești și o adolescentă din Siret, rănite într-un accident produs pe DN 2 în zona Ratoș. Tânăra a depășit o coloană în așteptare și a intrat într-o mașină ce venea din sens opus


Intră acum și în grupul de

O tânără de 22 de ani din Grănicești și o adolescentă de 15 ani din Siret au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 2 în zona Ratoș.

Potrivit anchetei Polției, Daniela Macovei, 22 ani, din comuna Grănicești,  a condus un autoturism Ford Focus pe DN 2,  dinspre Suceava către Siret, iar în zona Ratoș a intrat în depășirea unei coloane aflate în așteptare fără să se asigure, astfel încât a intrat într-un autoturism Volskwagen Sharan condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 54 ani din comuna Bălcăuți.

În urma impactului autoturismul condus de Macovei a fost proiectat în afara șoselei, iar din cauza tânăra aflată la volan precum și o adolescentă de 15 ani din Siret, aflată pe locul din dreapta față, au suferit răni, fiind diagnosticate cu traumatis cranio-cerebral și traumatism cranio-facial.


Intră acum și în grupul de