Doi șoferi răniți într-un accident la Pătrăuți. Unul dintre ei a intrat în depășire pe linia continuă și a lovit un autoturism ce vira la stânga


Intră acum și în grupul de

Doi șoferi au fost răniți, miercuri, în urma unui accident rutier produs pe DN 2 în zona localității Pătrăuți după ce unul dintre ei  a depășit pe linia continuă și a lovit un autoturism al cărui șofer nu se asigurase când a virat la stânga.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Constantin Amărculesei, 29 de ani, din Suceava, conducea miercuri o autoutilitară Dacia Logan pe DN 2 dinspre Rădăuți spre Suceava, iar în zona localității Pătrăuți, a intrat într-o depășire încălcând marcajul longitudinal continuu ce desparte sensurile de mers și a lovit laterat un autoturism Dacia Logan, condus în aceeași direcție de Nicolai Ticșa, 68 ani, din comuna Iaslovăț care a virat la stânga în parcarea alăturată drumului public și nu se asigurase corespunzător la executarea acestei manevre.

În urma accidentului, ambii șoferi au fost răniți și au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru acordarea asistenței medicale.(N.B.)


Intră acum și în grupul de