FOTO Grav accident în interesecția de la Biblioteca Județeană din Suceava. Un motociclist a fost lovit de un BMW


Intră acum și în grupul de

Un grav accident s-a petrecut miercuri seara la intersecția de la Biblioteca Județeană din Suceava, un motociclist fiind lovit de un autoturism BMW.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar de poliție Ionuț Epureanu, a declarat că din primele informații, un motociclist circula pe bulevardul principal și a virat spre strada Mitropoliei, iar șoferul unui autoturism BMW care circula dinspre Areni spre centru a lovit motociclistul în intersecția de la Biblioteca Județeană.

CITEȘTE ȘI VIDEO Accidentul din intersecția de la Biblioteca Județeană suprins de camere de luat vederi

Astfel, conform datelor din primele cercetări, motociclistul, un sucevean de 31 de ani, a venit dinspre zona centrală spre semaforul de la intersecția de la Biblioteca Județeană și a ocolit pe dreapta banda cu mașinile aflate în staționare la semafor și încearcă să intre în fața coloanei și cu 3 secunde înainte ca semaforul să-și schimbe culoarea în verde pornește spre stânga pentru a intra pe strada Mitropoliei.

Din sens opus a venit un autoturism BMW, condus de un sucevean ce 51 de ani, care pare că a forțat culoarea galbenă a semaforului și lovește motociclistul în intersecție.

Motociclistul a fost rănit și transportat la spital unde a fost diagnosticat cu mai multe fracturi.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de