Sesiune de informare privind promovarea securitatii si sanatatii in intreprinderile mici si mijlocii


Intră acum și în grupul de

Sala de conferinte a Directiei Agricole Suceava va fi joi gazda sesiunii de informare a angajatorilor si reprezentantilor lucratorilor din IMM si de promovare a bunelor practici de securitate si sanatate în munca.

Aceasta actiune este organizata de Inspectia Muncii în calitate de autoritate nationala în domeniu, în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Munca Suceava si reprezinta o continuare a Programului PHARE România-Austria, desfasurat în perioada 2006-2007, prilej cu care s-au realizat 10 sesiuni de informare a angajatorilor si lucratorilor IMM.

„Actiunea are drept scop sa constientizeze angajatorii si lucratorii din IMM cu privire la importanta respectarii legislatiei din domeniul securitatii si sanatatii în munca si promovarea bunelor practici europene. În cadrul sesiunii de informare vor prezenta bunele practici europene 3 experti cu experienta în domeniu din Inspectia Muncii Bucuresti si reprezentantul centrului pilot în implementarea bunelor practici de SSM din Piatra Neamt”, a precizat seful ITM Suceava, Mihai Airinei.

La sesiunea de informare vor participa peste 50 de reprezentanti ai IMM, reprezentanti ai patronatelor, reprezentanti ai sindicatelor si inspectori de munca.


Intră acum și în grupul de