Primarul Lungu considera ca cele 30 de locuri de afisaj electoral din oras sunt suficiente


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului resedinta de judet, Ion Lungu, care candideaza pentru un nou mandat din partea PD-L Suceava, considera ca cele 30 de locuri de afisaj electoral din oras sunt suficiente si a respins acuzele PNL si PSD potrivit carora lipirea afiselor electorale a degenerat în „lupte de strada” si acte huliganice. Ion Lungu a spus într-o conferinta de presa, ca incidentele aparute în Suceava, în ceea ce priveste afisajul electoral, sunt determinate de faptul ca nu exista o disciplina de afisaj, disciplina care sa fie asumata de toate formatiunile ce participa la competitia electorala.

Acesta a acuzat la rândul sau PNL si PSD ca au lipit numeroase afise electorale în alte locuri decât cele stabilite, cum ar fi stâlpi sau buncare de gunoi. În acest sens, Ion Lungu a si prezentat un set de fotografii prin care se arata care este realitatea din teren în privinta afisajului electoral.

În urma cu câteva zile, PSD Suceava a acuzat ca afise ale acestui partid amplasate pe panourile electorale din municipiu au fost acoperite cu afise ale PD-L, în timp ce PNL Suceava a acuzat ca echipe ale PD-L intimideaza tinerii, amenintându-i si „furând”.


Intră acum și în grupul de