Bărbat din Vicovu de Sus cu permisul suspendat pentru conducere sub influența alcoolului, prins băut la volanul unei mașini neînmatriculate

Un bărbat din Vicovu de Sus care are permisul suspendat pentru conducere sub influența alcoolului a fost prins, joi seara, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat în Vicovu de Jos.

FOTO: satmareanul.net

Potrivit Poliției Județene Suceava, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a oprit joi la ora 22.45, pentru control  pe raza comunei Vicovu de Jos, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un bărbat de 35 de ani, din orașul Vicovu de Sus, însă aparținând soției acestuia.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 13.04.2017, iar bărbatul de 35 de ani, are permisul de conducere reținut pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.