Rădăuțean reținut după ce ar fi încercat să tâlhărească o femeie ce scotea bani dintr-un bancomat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 50 de ani din municipiul Rădăuți a fost reținut după ce o femeie a reclamat că acesta i-a cerut banii pe care îi scotea dintr-un bancomat.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată telefonic, vineri, cu privire la faptul că pe strada Mihai Viteazul, în zona unui magazin, un bărbat provoacă scandal.

În urma verificărilor efectuate la fața locului a fost identificată o femeie de 41 de ani, din municipiul Suceava, care a declarat verbal faptul că, în timp ce dorea să extragă o sumă de bani dintr-un bancomat, situat pe strada Mihai Viteazul, din municipiul Rădăuţi, s-a apropiat de ea un bărbat care avea un comportament suspect şi care i-a cerut acesteia să îi dea suma de bani pe care o va scoate din bancomat.

După aceasta, femeia a extras suma de bani solicitată din bancomat, s-a deplasat la autovehiculul proprietate personală şi a anunţat poliția cu privire la cele întâmplate.

În acest caz au fost alertate mai multe echipaje de poliţie care au ajuns la faţa locului în mai puţin de 3 minute, reuşind localizarea bărbatului în incinta unui magazin.

În acest caz s-a deschis un dosar pentru tentativă la infracţiunea de „tâlhărie”, iar bărbatul a fost reținut. (N.B.)


Intră acum și în grupul de