Acasă Actualitate Agent de poliție din cadrul SAS Suceava amenințat la ieșirea de la...

Agent de poliție din cadrul SAS Suceava amenințat la ieșirea de la film de un bărbat pe care îl sancționase în urma unei descinderi. Agresorul a fost reținut pentru ultraj


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a amenințat un polițist pentru că în urmă cu doi ani l-a sancționat contravențional în urma unei descinderi a fost reținut pentru ultraj.

Potrivit Poliției Suceava, un agent de poliție în cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Acțiuni Speciale, a fost  înjurat, jignit şi ameninţat verbal de un sucevean care îi reproșa că, în urma unei intervenții la un eveniment în urmă cu circa doi ani, l-ar fi sancționat contravențional.

Evenimentul s-a petrecut duminică la ieșirea polițitului de la un film de la Cinema City, când polițistul a fost agresat verbal, dar agresorul a încercat să-l provoace pe agentul de poliție agitându-se ameninţător.

Agentul SAS Suceava a menționat că bărbatul respectiv i-a reproșat  că în urmă cu circa doi ani, cu ocazia unei intervenții la un eveniment la clubul „Ranch”, din municipiul Suceava, l-ar fi sancționat contravențional.



Un procuror al Parchetului Judecătoriei Suceava a dispus începerea cercetărilor pentru ultraj, iar pe numele agresorului a fost emis mandat de aducere acesta fiind audiat, iar apoi a fost reținut 24 de ore.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version