Cinci tineri au furat bunuri în valoare de 3.600 de lei dintr-o locuință din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani sunt cercetați de polițiști după ce au furat bunuri în valoare de circa 3.600 de lei dintr-o locuință din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, în jurul orei 12.00, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată de un localnic de 31 de ani, despre faptul că, în perioada 29.04.-02.05.2017, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din locuință.

”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare sau siguranță și de faptul că, imobilul nu era locuit,  victima fiind plecată la niște rude, în perioada 29.04.-02.05.2017, prin forțarea ușii de acces, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras un laptop, un telefon și alte bunuri, prejudiciul total fiind de circa 3.600 lei”, informează sursa citată.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorii furtului au fost identificați ca fiind cinci tineri cu vârste între 13 şi 18 ani, toți din localitate.

Bunurile sustrase au fost recuperate, urmând să fie restituite persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural, mai precizează Poliția Suceava.

 


Intră acum și în grupul de