Bărbat din Liteni, reținut după ce a provocat un incendiu la locuința tatălui său

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din orașul Liteni a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după ce a provocat un incendiu la locuința tatălui său.

Potrivit Poliției Județene Suceava,  Poliţia oraşului Liteni a fost sesizată, miercuri, prin 112 despre faptul că, un localnic de 53 de ani, a  incendiat cu intenţie diverse bunuri de la locuinţa tatălui său de 80 de ani, din aceeași localitate.

”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, miercuri, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ce este divorţat și locuieşte la părinţii săi, a provocat scandal în familie, ocazie cu care, şi-a luat o parte din hainele personale, le-a dus în grădină și le-a incendiat, incendiul extinzându-se la grămezile de lemne și porumb din apropiere”, informează sursa citată.

Poliția Suceava precizează că în urma intervenţiei populaţiei şi a pompierilor civili din cadrul Primăriei orașului Liteni, incendiul a fost stins, nefiind înregistrate victime, ci doar distrugerea unei porţiuni de gard și parțial a unei grămezi de lemne, prejudiciul fiind de aproximativ 400 lei.

”Bărbatul a fost imobilizat de polițiști şi condus la sediul de poliție pentru cercetări.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, bărbatul de 53 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava”, mai menționează sursa citată.